Nyitólap | Regisztráció | Belépés | Segítség | Vissza a Főoldalra
Keresés
Részletes keresés
Kategóriák
2024. Júl. 18. 19:15:43

8418 REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓ   4 AUKCIÓ
Segítség - 4. Licitálás

1. Licitálás
2. Automatikus Licitálás
3. Kikiáltási ár
4. Minimálár
5. Villámár
6. Leütési ár

Licitálás

Bejelentkezés után nyílik lehetőség licitálni a tételekre és az aukció lejártakor a legmagasabb árat megajánló licitáló nyeri a terméket.
A licitálás úgy történik, hogy beírja a legnagyobb licitösszeget a tétel leírása mellett található licittáblában és az 'OK' gombra kattint.
A licitnek az itt megadott minimális licittel megegyezőnek vagy nagyobbnak kell lennie.
Szüksége lesz licitje megerősítésére. Kérjük adja meg felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson az 'Elküldés' gombra!

Automatikus Licitálás

A legnagyobb licitösszeg és az automatikus licitálás ugyanaz. Egy automatikus licitálás indításához csak meg kell adnia azt a legnagyobb összeget, amelyet hajlandó kifizetni az adott tételért. A rendszer ezután automatikusan licitál az Ön nevében, amíg a licitálás el nem éri az Ön által megadott legnagyobb licitösszeget. Az automatikus licitálást használva Ön a lehető legalacsonyabb áron veheti meg a terméket, mivel a rendszer csak akkor ad meg magasabb licitet, ha egy konkurens Ön fölé licitál.
Figyelem! Ha egy konkurens vásárló legnagyobb licitösszege magasabb, mint az Öné, akkor Ön automatikusan veszített, mivel az Ön licitje nem elég magas ahhoz, hogy felülmúlja a konkurensét.
Fontos: Az automatikus licitálás bizalmasan és automatikusan licitál az Ön által megadott maximumig, de hogy ne más nyerje meg a licitet az Ön licitösszege kell, hogy a legmagasabb legyen. Ha egy másik licitáló egy magasabb maximum licitet adott meg, az Ön licitje a maximumig emelkedik, mivel az automatikus licitálás az Ön nevében, az Ön által megadott legnagyobb licitösszegig emeli a tétet.

Kikiáltási ár

A kikiáltási ár az az ár, amelyről az aukció elindul.

Minimálár

A minimálár - az a legalacsonyabb összeg, amiért az Eladó hajlandó eladni a termékét. A minimálár használata opcionális az Eladó részéről, tehát nem minden tételnél szerepel. Amennyiben az aktuális ár nem éri el a minimálárat, akkor az Eladó nem köteles eladni termékét a Vevőnek. A minimálár mindig a kikiáltási árnál nagyobb.
A minimálár nem használható a Holland Árverésen.

Villámár

A villámár az az ár, amelyért az eladó azonnal, az aukció eredetileg tervezett végénél hamarabb is hajlandó eladni termékét. A vevő ilyenkor nem licitet tesz a termékre, hanem „villámáron” megveszi, és az aukció azonnal lezárul.

Leütési ár

A leütési ár az az ár, amelyen - sikeres aukció esetén - elkel a termék. Ez lehet a licitálással elért legmagasabb ár - amennyiben ez fölötte van a minimálárnak - vagy a villámár -amennyiben így vették meg a terméket-.


 
1. Regisztráció
2. Adatvédelem
3. Bejelentkezés
4. Licitálás
5. Szállítási költségek, Garancia
6. Aukciófigyelő
7. Tételfigyelő
8. Holland aukció
9. Véleményező rendszer
Általános
Ügyfélszolgálat


Nyitólap | Regisztráció | Belépés | Segítség | Adatvédelem | Szállítási költségek, Garancia

Numismatics Hungary - Numizmatika.hu. Lancea Regis kft. Minden jog fenntartva.

Ügyfélszolgálat